FRANCIZA PARTIGIANO

Partigiano este un concept de restaurant gândit încă de la început ca o rețea de franciză, cu un sistem propriu de management integrat, care să ducă la îndeplinirea obiectivului nostru principal: calitatea preparatelor.

Rețeaua de restaurante Partigiano coace pizza napoletană autentică, creată și gândită împreună cu un pizzaiolo celebru din Napoli.

Am completat meniul restaurantelor cu paste proaspete, preparate în laboratorul nostru, sandwich-uri calde (din aluat de pizza, coapte în cuptor) și câteva sortimente de salate.

Echipa noastră are 7 ani de experiență în domeniul horeca și peste 15 ani în domeniul afacerilor. Partigiano este rezultatul multor nopți și zile de idei, documentări, sute de ore de analize și previziuni, zboruri și mii de kilometri, pentru a construi o rețea de restaurante cu specific mediteranean.

Beneficiile francizei noastre
Oferim consultanță pe termen lung

În primele 6 luni de la deschiderea francizei, echipa noastră de management se va ocupa de recrutarea, trainingul și managementul personalului și controlul continuu al calității preparatelor.

Oferim
calitate

Ingredientele pe care le oferim partenerilor noștri sunt cele mai bune din domeniu, proaspete, aduse din Italia.  

Sosul nostru de roșii este făcut doar cu roșii decojite San Marzano DOP, mozzarella noastră este fior di latte din Napoli sau mozzarella di bufala DOP, lactatele autentice din Napoli, folosite încă de la apariția pizzei napoletane.

Oferim proceduri și infrastructură

Toată modalitatea noastră de lucru este procedurată și structurată, pentru a obține calitatea pizzei Partigiano în toate restaurantele din rețea.

Avem spații de producție separate de bucătăriile din restaurante, unde se procesează materia prima, care este apoi livrată în restaurante porționată, cântărită și vidată, pentru a păstra calitate preparatelor.

Partigiano deține toate drepturile mărcii înregistrate la OSIM sub nr. 172596. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Call Now ButtonDă-ne comanda!